BØRNEYOGA

Børneyoga for børn i alderen 6-11 år.

Meld dit barn til børneyoga og lad det opleve alt det fantastiske ved at gå til yoga.
Det er en aktivitet, hvor dit barn slipper for at skulle præstere. I stedet lærer børnene her, at være med det der er inden i dem selv.

Over et forløb vil vi lege os ind i yogauniverset. Vi skal bevæge kroppen, stimulere sanserne, lære følelser og styrker at kende og vi skal mærke og skabe indre ro.

Vi møder yogauniverset gennem historiefortællinger, hvor vi selv bliver aktører og skal bruge vores fantasi, kreativitet og ikke mindst vores bevidste opmærksomhed.

I mine børneyogatimer benytter jeg altid musik, kreative aktiviteter og børnenes egne oplevelser. Der er altid plads til at få fortalt, hvad de har på hjertet. På den måde øver vi os i at lytte og give opmærksomhed til hinanden.

Hver yogastund omhandler et tema som vi går på opdagelse i. Det kan være kroppen, følelser, vikinger, stranden, sanser, fødselsdag, styrker, zoo. Altid med mulighed for spontanitet, da børnene også kan være fyldt med inspiration.

Da jeg er optaget af, at alle børn føler sig set og hørt i en undervisningsstund. Er der max. plads til 8 børn på holdet.

Se under hold og priser, hvornår der er opstart af hold.